SEO – Søgemaskine optimering af dit website til Google

HVAD SKAL MAN BRUGE SEO TIL?

Du sidder og er i gang med at lave en hjemmeside og tænker alt det med SEO virker besværligt. Statistik viser at langt de fleste mennesker kun kigger på første side af en søgning. Og på den første side ligger de fleste klik mellem de 3 øverste resultater. Nu skal du ikke tænke det er lige meget det hele. Jeg kommer ikke til at ligge på side et på Google. Det behøver nemlig ikke at være så svært, du kan følge disse enkle råd og du vil være rigtig godt på vej.

 

TITLE ELLER TITLEN PÅ DIN SIDE

Det første du skal være opmærksom på er titlen på den side du laver. Titlen skal være relevant i forhold til det indhold der er på siden. Dette indlæg har denne title “SEO eller søgemaskine optimering af dit website”. Når folk søger på SEO, så vil Google vide, at dette indlæg handler om SEO. Derfor vil dette indlæg rykke højere op i søgningen end hvis titlen hed “Art In Motion”.

 

ADRESSELINJEN

Det er også vigtig at adresse til siden er relevant, så derfor vil det være smart at have en adresse der hedder www.ditdomæne.dk/SEO/Søgemaskine-optimering-af-dit-website, da det vil gøre google igen rangere dit site højere i søgningen end hvis din link hedder www.ditdomæne.dk/side8.php?post=22. Det gør det også samtidig nemmere for folk der søger på google at vurdere om de kan finde det de søger på din side.

 

TÆNK OVER HVAD DU SKRIVER

Den tekst du skriver på din side skal også helst indeholde materiale, der passer med link og titlen. Hvis der er en mismatch mellem tekst indhold og link eller titlen, så vil google vurdere, at dit website ikke er reelt og dermed rykke dig længere ned på søgningen.

Du kan bruge Google Trends til at finde ud af hvilke ord, der oftest bliver brugt i forbindelse med søgninger på Google. I forhold til dette indlæg, så er både Google og SEO det mest søgte, samtidig er søgemaskine optimering rangeret, som nummer 4 søgt på Google Trends april 2015.

Dermed kan du ved at bruge flere ord der er relevant i forhold til dit indlæg i teksten, så vurderer Google, at dit website er væsentlig og vil derfor rangere dig højere end andre sider.

Art In Motion
No Comments

Post a Comment

Share This