Aktivere / deaktivere Wordpress fejl rapportering

Aktivere / deaktivere WordPress fejl rapportering

Guide til aktivering og deaktivering af WordPress Debug

Denne guide fortæller, hvodan du kan aktivere og deaktivere WordPress Debug feature. Det anbefales at slå WordPress Debug funktionen fra på aktive WordPress sider, således at brugerne ikke ender med at sidde og kigge på diverse fejlkoder i stedet for en brugbar side.

Fx i forbindelse med oprettelse af Facebook pixel, så kan du komme ud for, at indstillingerne i WordPress skal ændres. Det er i wp_config.php, der skal foretages ændringer. Wp_config.php findes i roden af din WordPress mappe.

 

Deaktivering af WordPress Debug

Her er koden der skal indsættes i wp_config.php for at deaktivere WordPress debug funktionen. Dette er anbefalet at bruge på sider, der er aktive i produktionen og som brugerne har adgang til.

 

define(‘WP_DEBUG’, false);
define(‘WP_DEBUG_LOG’, false);
define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, false);
@ini_set(‘display_errors’, 0);

 

Aktivering af WordPress Debug

WordPress debug funktionen er meget andvendlig i udviklingsfasen, da du kan finde fejl hurtigere og få problemet løst. Har du problemer på sin side eller er du igang med udviklingen af dit website, så kan du aktivere WordPress Debug funktionen ved brug af følgende kode i wp_config.php:

 

define(‘WP_DEBUG’, true);
define(‘WP_DEBUG_LOG’, true);
define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, false);
@ini_set(‘display_errors’, 0);

 

 

Når koden er tilføjet i config filen, så er WordPress debug funktionen aktiveret igen. Denne funktion anbefales til test- og udviklingssider.

 

Mere Information

Du kan finde mere information på om hvordan du kan fin indstille debug funktionen på WordPress hjemmeside ved brug af følgende links.

 

Art In Motion
No Comments

Post a Comment

Share This